Magyarország meleg magazinja
 
Homofób kijelentéssel sokkolt a Tatu énekesnője
2014-09-19 16:31:11

Talán minden olvasónk emlékszik még arra a videoklipre, amelyben a t. A. T. u két énekesnője, Julia Volkova és Lena Katina iskolai egyenruhában, a zuhogó esőben megcsókolja egymást. Azóta már kiderült, hogy a két orosz hölgy nem leszbikus. Ennek ellenére az LMBTQ-mozgalomnak mindig is támogatói, szószólói voltak.

Jelszavunk a szeretet és nem az számít, kibe vagyunk szerelmesek. Ezzel azt akarjuk mondani, hogy egy fiú ugyanúgy szerethet egy másik fiút, mint egy lányt. Ha az emberek jobban szeretnék egymást és nem lenne annyi gyűlölködő, sokkal könnyebb lenne élni ezen a világon” – nyilatkozta Julia 2006-ban (képünkön a jobboldali hölgy).

Az idők azonban változnak, velük együtt az emberek is - és sajnos nem mindig a jó irányba. Az énekest egy televíziós showműsor során nemrég arról kérdezték, mit szólna hozzá, a saját fia állna oda elé és vallaná be, hogy saját neméhez vonzódik. „Elítélném őt, mert szerintem egy férfi igenis legyen igazi férfi. Isten azért teremtette a férfit, hogy utódokat nemzzen, ez a természetes. A férfi számomra az erőt, a támogatást jelenti. Nem tudnám elfogadni, hogy a fiam homokos.” Sietve hozzátette – bár ne tette volna! -, nem érzi, hogy ezzel elárulná korábbi munkásságát, hisz a leszbikusok jóval elfogadottabbak, az ő szexuális életük „esztétikusabb”.

Két lány együtt nem ugyanaz, mint két férfi együtt. A csajok sokkal esztétikusabb látványt nyújtanak, mint amikor két pasi sétál kézenfogva, vagy csókolja meg egymást.” – bontogatta tovább véleményét a kérdésről. Végezetül leszögezte, hogy ő egyáltalán nem homofób, sok meleg barátja van ás különben is, vannak rosszabb dolgok is a világon, mint melegnek lenni, például amikor valaki „gyilkos, vagy drogfüggő. Ha valaki buzi, az egy fokkal jobb.

Végül az a bizonyos videó:

 

HUMEN Team

« Vissza a hírekhez

humen, humenmagazin, melegmagazin, gay budapest, gay guide budapest, humenfeszt