Magyarország meleg magazinja
 
Zseniális ötlet a homofóbok heccelésére
2014-08-19 19:21:46

Az amerikai központú Westboro Baptista Egyház fő elfoglaltsága a melegek és leszbikus elítélése, a Pride-okon táblákkal és transzparensekkel való tüntetés. Tevékenységüket sokan elítélendőnek, mások szánalmasnak, vagy nevetségesnek tartják.

Eközben létezik a Facebookon egy oldal God, azaz Isten névvel, amelyet bárki követni kezdhet az alábbi linken. Üzemeltetői fő feladatuknak tekintik, hogy rendszeresen pozitív üzeneteket közvetítsenek olvasóik felé számos témában – így az emberi jogok és a homoszexualitás kérdésében is.

A God oldala pár hónappal ezelőtt adománygyűjtésbe kezdett, amely nagy siker volt, összesen 40 ezer dollár támogatás kaptak annak érdekében, hogy táblát állíthassanak fel a Westboro Egyház székhelyén, a kansasi Topekában. A tábla egyszerűen zseniális lett.

Isteni szereti a melegeket” – olvashatja minden felpaprikázott Westboro-hívő a felállítástól számítva tizenkét hónapon át. A táblában való gyönyörködés és kuncogás mellett lehetőség van kitűzők és pólók vásárlására is.

Az adománygyűjtő kampányhoz videó is készült, nézzétek meg!

forrás: Gaystarnews.com

« Vissza a hírekhez

humen, humenmagazin, melegmagazin, gay budapest, gay guide budapest, humenfeszt