Magyarország meleg magazinja
 
A melegek és az ebola
2014-08-07 16:09:56

Az emberi butaság határtalan. Egy amerikai rádiós műsorvezetőnek sikerült megtalálni az összefüggést a Közép-Afrikában egyre súlyosbodó ebolajárvány - már legalább kilencszáz áldozatról tudunk - és a homoszexuálisok között. Bár szinte azon csodálkozunk, hogy csak most.

Rick Wiles meggyőződése, hogy e betegség akár még jó dolog is lehet: "Az ebola terjedése lehet modern korunk pestise és úgy hiszem segíteni fog a világ mentalitásának változásában. Végre megoldhatja Amerika gondjait az ateizmus, homoszexualitás, szexuális szabadosság, pornográfia és abortusz témáival kapcsoltban is."

"Ha az ebola vírusa világszerte elterjed, jobban teszed, ha bebiztosítod magad Jézus áldásával, jobban teszed, ha megbizonyosodsz arról, hogy az angyalok jelet hagytak rajtad és Isten óv téged. Ha mégsem, esélyes, hogy találkozol a Kaszással" - fejtette ki gondolatait a férfi legutóbbi műsorában.

Rick Wiles korábban azzal a gondolatával vált ismertté, hogy Adolf Hitler és a német náci párt felső vezetése - akik szerinte természetesen mind melegek voltak - kifejlesztett egy új szuperfajt, amelynek minden tagja meleg volt és a háború elvesztése után az ő segítségükkel szállták meg titokban Amerikát és azóta is terjesztik nézeteiket.

forrás: Gaystarnews.com

« Vissza a hírekhez

humen, humenmagazin, melegmagazin, gay budapest, gay guide budapest, humenfeszt