Magyarország meleg magazinja
 
A melegek a fingás démonainak szolgái
2014-07-23 18:46:59

Számos agyament elmélet létezik a homoszexualitással kapcsolatban. Többségükről nehéz eldönteni, sírjunk, vagy nevessünk-e rajtuk. Bert Farias, a Holy Fire Ministry (Szent Tűz Minisztérium) egyház alapítója újszerű elmélettel állt elő, ami méltán érdemel külön cikket még itt, Magyarországon is.

"Biztos vagyok benne, hogy a melegek nem sértődnek meg, ha közlöm velük a nyers, meztelen igazságot a homoszexualitással kapcsolatban. Aki úgy dönt meleg lesz, bizony tisztátalan, ördögi praktikák mellett kötelezi el magát. Démonok kerítik hatalmukba őket, amelyek olyan bűzösek, hogy még a disznók sem képesek elviselni" - írta tanulmányában ez a remek Bert Farias.

"Ha végighallgatsz, rá fogsz jönni, hogy segíteni akarok neked. A homoszexualitást olyan démonok uralják, amelyekkel még más démonok sem szívesen vegyülnek. Ezek a fenéken keresztül távoznak és olyan bűzösek is. Még a disznók is érzik. A disznóknak finomabbak az érzékeik, mint egyes embereknek. Azok az állatok inkább meghalnának, minthogy el kelljen viselniük. Igaz amit mondanak, a homoszexualitás valóban nem új jelenség, évezredek óta velünk van. Ősi, mint az ördög maga" - folytatja értekezését az atya, akit ezúttal is csókoltatunk.

forrás: Gaystarnews.com

« Vissza a hírekhez

humen, humenmagazin, melegmagazin, gay budapest, gay guide budapest, humenfeszt