Magyarország meleg magazinja
 
Bemutatjuk Mr. Gay Europe-ot!
2014-06-17 17:42:42

Mint a Miss America szépségverseny, csak itt meleg fiatalemberek versenyeznek a nézők szavazataiért. Így is összefoglalhatnánk a Mr. Gay Europe-ot, amelyet idén a húsz éves svéd fiatalember, Jack Johansson nyert meg.


Johansson balettet tanul és a 15 versenyző közül ő volt a legfiatalabb. Győzelmével egy éven át ő fogja hordani a képzeletbeli koronát és ebben a minőségében számos LMBTQ-rendezvényen és Pride-on vehet majd részt szerte Európában. Győzelme utáni első nyilatkozataiban elmondta, hogy nagyon örül és büszke a dobogó legfelső fokára, bízik benne, hogy sok meleg fiatalnak ad majd erőt a kiállása.

Titokban jelentkeztem a Mr. Gay Sweden versenyre. Arra gondoltam jó nyári móka lesz és tessék, ez lett belőle! Megnyertem az európai versenyt! És így jöttem rá arra, hogy ez a győzelem sok fiatal fiúnak és lánynak, aki bizonytalan magában, nem találja a helyét a világban, erőt adhat. Már most rengeteg levelet kaptam fiatal srácoktól. Igyekszem hasznos tanácsokkal segíteni őket” – nyilatkozta.

Akinek szimpatikus, Instagramon is követheti!


 

forrás: Out.com

« Vissza a hírekhez

humen, humenmagazin, melegmagazin, gay budapest, gay guide budapest, humenfeszt